1. Een doctoraat is een echte aanwinst! Shadow

    Een doctoraat is een echte aanwinst!

    Deze website biedt een scala aan handige hulpmiddelen om ervoor te zorgen dat de huidige doctorandi vullen hun promoveren met succes, tot PhD houders die op zoek zijn naar werk te ondersteunen en te helpen werkgevers om personeel aan te werven met de high-level vaardigheden en expertise die tot stand komen van het doen van een doctoraat.

    Learn more

Jobs
De Engelstalige vacatures die opdoctorat.beworden gepubliceerd, verschijnen automatisch op het Europees Portaal EURAXESS alsook op de websitenaturejobs.com. Op deze manier krijgen uw vacatures dus een brede zichtbaarheid. 
Alvast vriendelijk bedankt omdoctorat.bete vermelden als u voor één van deze vacatures solliciteert. De publicatie van de vacatures is trouwens volledig gratis. 

See all offers

Deze cv-database is voorbehouden aan profielen van gedoctoreerden in alle disciplines.
De publicatie en de raadpleging is volledig gratis. Sluit u ook aan bij LinkedIn om een nog grotere toegang te krijgen tot ons netwerk van onderzoekers!

Het team van docTorat.be biedt masterstudenten, gedoctoreerden en onderzoekers een individuele en gratis coaching aan! U vraagt zich misschien af: "zou ik doctoreren of niet?"  Wij helpen u om de juiste vragen te stellen en om uw thesis goed te kunnen starten.
Wij geven aan gedoctoreerden en onderzoekers de mogelijkheid tot een volledige dag van coaching waarbij we een analyse van uw vaardigheden maken, een (niet -acedemische) CV en motivatiebrief helpen schrijven,  u voorbereiden op een sollicitatiegesprek, de arbeidsmarkt leren kennen en eventueel een heroriëntering voor u maken..heeft u een coaching nodig? Hier bent u bij het juiste adres!

De opleidingen van doctorat.beworden gegeven door Laurence Theunis (verantwoordelijke van het project doctorat.be) en Aina Astudillo Fernández (projectassistente). De deelname is gratis, u hoeft zich enkel in te schrijven!
U wenst beroep te doen op onze opleidingsdiensten? Neem dan contact met ons op en u krijgt een lijst en de voorwaarden voor de opleidingen die wij u kunnen bieden (analyse van vaardigheden, het omvormen van een thesis tot een project, management van een onderzoeksteam, het gebruik van sociale media in de zoektocht naar werk, spreken voor een publiek, voorkomen van een burnout bij onderzoekers, het goed starten van een doctoraatsthesis...)
Hieronder vindt u de agenda van de opleidingen voor de ontwikkeling van transversale vaardigheden voor doctorandi en onderzoekers.

See all training
Haar Drogentests Erkennung Perioden http://onlinepillen.ch/ sehr günstige Krankenversicherung